SON DAKİKA
Hava Durumu

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BİR DEĞERDİR!!

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2023 15:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 15:16

19 Eylül Gaziler gününde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu GAZİ Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bir skandal hareket sosyal medyaya yayıldı. Ülkede protokol üyeleri ve gazilerimiz tarafından anma törenleri yapılırken, sokaklarda kimisi GAZİ Atatürk’e nefretler saydırdı. Biz insanlığımızı yok ettiğimiz gibi benliğimizi de kaybetmişiz aslında…
17 yaşında daha hayatın, siyasetin, yaşamanın anlamını kavramamış bir genç kitabının ilk sayfasından kopardığı Atatürk resmini cinsel organına sürerek sözde popüler olacağını sanıp bununla eğlendiği videosunu sosyal medyaya gönderdi. Amacı eğlenmekti, amacı bakın ben ne yaptım cesurum ve erkeğim sinyali vermekti, amacı belki de öğrendiği ideolojiyi göstermekti…
Ataerkil toplumun öğrettiği gibi cinsel organının oluşunu bilmek ve göstermek zaten onun için bir yücelikti… 
Ben yeni nesil olmaktan kıl payı kurtulmuş, bazen sonuna kadar Atatürkçü bazen sonuna kadar dinine bağımlı bir toplumda büyüdüm. Geçmişte görüşünüz, düşünceniz ne olursa olsun, sevilmese de Mustafa Kemal Atatürk’e karşı bir saygı söz konusuydu. Geçmişte çocuklara ilk önce ‘Bismillah’ demek öğretilir sonrasında bak bu ‘Atatürk’ diyerek tanıtılırdı. Fakat günümüzde sevmeyi geçtim, saygı duymayı bile layık görmüyorlar. 17 yaşında hele ki sosyal medya zihniyeti ile büyüyen bir gence suç bulmalı mıyız? 
Bence bulmamalıyız! İlk önce şöyle bir kendimize bakıp nerede ve neyi yanlış yapıyoruz sorusunu sormalıyız. Okulda Atatürk’ü doğru şekilde öğrenmesi gereken gençlerin hangi bilinçle böyle hareketleri doğal bulduklarını sorgulamalıyız. Sonrasında ise Türk Milleti olarak Ata olarak gördüğümüz bir değerin bu kadar ayaklar altına alınmasına razı geldiğimizi düşünmeliyiz.
Açık ve net ki Mustafa Kemal Atatürk, şuan vatandaşı olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti kurucusudur. Mustafa Kemal Atatürk bir değerdir. Mustafa Kemal Atatürk sevilmese de saygı duyulması gereken bir kişiliktir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.