SON DAKİKA
Hava Durumu

"KAMUOYUNA DUYURU"

Yazının Giriş Tarihi: 12.01.2024 14:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 14:55

Öncelikle MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'nın olurları ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilen Üç Hilal Sancağını burçlara dikmeye talip MHP Belediye Başkan Adaylarımızı tebrik eder, muvaffakiyetler dilerim.

Hayırlara vesile olarak Cenab-ı Allah adaylarımızın yar ve yardımcısı olsun.

Cumhur ittifakı yerel seçimlerinde tam başarı yakalamak için yapılan ortak aday çıkarma çalışmaları sonucunda AKP adaylarını destek noktasında MHP Genel Merkezimizin üzerine düşen görevi hakkıyla yaptığını gördük.

Tüm bu çalışmaların neticesinde AKP verilen karşılıksız destekte MHP Genel Merkezimizin seçim sürecindeki devlet millet bekası desturu ile desteği de devam edecektir.

MHP ve AKP Belediye Başkan adaylarına yeniden  muvaffakiyetler diler Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun.

MHP Fatsa Belediye Başkanlığı aday adaylığım sürecinde bana desteklerini esirgemeyen MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'a,Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fethi Yıldız'a, Ordu Mhp İl Başkanımız Sayın Mehmet Özçelik'e, Mhp İlçe Başkanızı Murat Kaçak'a ve tüm dava arkadaşlarıma buradan teşekkür ederim.

MHP teşkilatları bir bütün olarak Ülkücü Camianın Sancağı olan Üç Hilal Sancağını yere düşürmeden taşıyarak  yoluna devam ediyor.

Kamuoyuna saygılarımla...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.