SON DAKİKA
Hava Durumu

Halk Aştan ve İşten Önce Huzur İstiyor…

Yazının Giriş Tarihi: 05.07.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.07.2017 00:00
Saygıdeğer okurlar ve insanlar, ne olur bugüne kadar uyuduğunuz uyutulduğunuz yeter. Yüce Allah yarattığı kullarından aştan ve işten önce huzur ve güven içerisinde yaşayarak kendisine dönmesini istemiyor mu? …
Öyleyse yüce Allahın yarattığı akıl izan sahibi insanlar olarak, bugüne kadar olduğu gibi kulların kendilerine göre uydurduğuna değil, Allahın indirdiği Kuranı-ı Kerime uyalım ve insanları da uymaları için uyaralım.
Yüce Allah yarattığı bütün insanları özellikle de Müslümanları birbirlerini kişisel çıkarları uğruna boğazlasınlar diye mi yarattı?
Yoksa insanlar birbirlerini sevsinler, saysınlar ve kendilerine biçtiğim ömürlerini huzur ve güven içerisinde tamamlayıp bana geri dönsünler diye mi yarattı!
Yüce Allah’ın bütün insanların ve insanlığın anayasası olarak indirdiği kutsal kitabımız Kuran-ı Kerimde insanı yaşatın ki insanlık yaşasın buyurdu.
Ama biz fanilerin belirli bir ekseriyeti, kısa sürede ekonomik güce kavuşayım, çocuklarım iş, ev, araba, yat, kat sahibi olsun yanlış anlayışıyla yüce Allah’ın indirdiği Kutsal kitabımız Kur-an-ı Kerim’i kendilerine ve kendi çıkarlarına göre uyduran kendini bilmez din tacirlerinin kirli siyasetine ve ticaretine gerçekleri bilerek ya da bilmeden hislerine yenilerek alet oldular.
İşte bu nedenle din taciri FETÖ örneğindeki sözde kullardan medet umarak Allah’tan yüz çevirenlerin, ne kendilerinin nede peşlerine gittiklerinin yüzünden cennet vatan ülkemiz Türkiye cumhuriyeti devletinin ve aziz Türk milletinin başı bir türlü beladan kurtulmuyor.
Görüldüğü ve bilindiği gibi ülkemizde ve insanlarımızda dün bugün ve halen ne huzur,nede sükun var..
Yüce Allahın yarattığı insanlar olarak, halen daha yüce Allah’ın indirdiği Kur-an-ı Kerim’inde açıkça beyan ettiği gibi kulum, kulumdan medet bekleme emrine uymak yerine, din istismarcılarının kendilerine göre uyduran din simsarlarına uymaya devam ettikçe başınız ve başımız dertlerden ve belalardan kurtulmayacaktır.
Eyyy ölümlü fani insanlar. Allah aşkına siz kısa süreliğine, yüce Allah tarafından misafir olarak gönderildiğiniz iki günlük fani dünyada helalinden yuva kurup, helalinden çoluk çocuk sahibi olup, helalinden kazanarak, helalinden yiyip içmek ve ailece hatta bütün Müslüman toplum olarak huzur ve güven içerisinde yaşamak yerine, günümüzde olduğu gibi kendinden bihaber sözde idarecilerin peşine takılarak başı, bacağı, gövdesi, birbirinden ayrılmış, yüce Allahın sana sapa sağlam emanet ettiği ve gözün gibi bakman, koruman ve kollaman gereken vücudun param parça olup ebediyete göç etmek yerine adam gibi, insanca huzur ve güven içerisinde ölmek istemiyor musunuz?
Yüce Allah yarattığı bütün kullarına insanı yaşat ki insanlık huzur ve güven içinde yaşasın diyor da, sen halen daha kendinden başkasını düşünmeyen zihniyetin peşinden boş yere koşmak yerine Türkiye cumhuriyeti Devletini ve Aziz Türk Milletini, “Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.”diyen Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözünü uygulayacağını defalarca çıktığı yazılı ve görsel basın aracılığı ile size, bize hepimize re anlatmaya çalışan  
Hepar Genel Başkanı Osman Pamukoğlu başta olmak üzere sayıları bir elin beş parmağını geçmeyen aynı minval üzere demeç veren liderlerin demeçlerini can kulağınızla tekrar-tekrar dinleyip aranızda ailece ve arkadaşlarınızla birlikte Allah aşkına iyi yorumlayın.
Artık kafanızı kumdan çıkarın. Ülkemiz başta olmak üzere dünyada özelliklede Müslüman ülkeler arsında geçmişten günümüze yaşanan irili ufaklı olayların son yıllarda kendinden bihaber idarecilerin bilmem ne yarışı neticesinde ayyuka çıkarak acımasızca devam etmesinin nedenini lütfen daha iyi düşünerek Allah aşkına bulmaya çalışın..
Ülkemizin ve insanımızın en büyük isteği ve arzusuna tercümanlık eden Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu belirterek “Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor” demeçlerini bu saatten sonra ne olur iyi dinleyip iyi yorumlayın.
Ne olur artık Allah yerine kuldan medet bekleyenlerin düşürdüğü bu cennet vatan ülkemiz ve insanlarımızı düşürdüğünüz yerden yine sizlerin uyanması ayağa kaldıracaktır.
Bu nedenle artık uyanın ve doğru söyleyen idarecileri bulun, hem kendinizi, hem de cennet vatan ülkemiz ve insanlarımızı yaşanan ve halen daha yaşanmaya devam eden bu felaketlerden kurtararak insanlara ve bütün canlılara kendinizle birlikte rahat bir nefes aldırın.
Bu konuda Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, özenle yaptığı çalışmaları sonucu kazandığı devlet tecrübe ve deneyimleriyle ülkenin ve insanların iki şeyden dertli olduğunu belirterek “Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Bolu’ya ya gelen Pamukoğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, ''Ben öyle hayalperest insanlar gibi 'Başbakan olacağım, yüzde 50 oy alacağım' saçmalıklarını yapacak biri değilim. Şu anda dördüncü partiyiz, 12 Haziran akşamı da bunu göreceğiz'' dedi.
Pamukoğlu, halkın iki şeyden dertli olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: ''Halk birinci olarak ekmek, ikinci olarak da huzur istiyor.
Psikolojileri ise endişe ve korku dolu. Bulundukları yerlerde yaşamaya çalışıyorlar.
Bunlar üç şeyi becerir. Uyutmak, avutmak ve soymak. Bütün yaptıkları budur. Ülke göz göre göre bölünüyor.
Bunu AK Parti denilen parti başlattı.
Ama şimdi başkası da çıktı.
Bu cumhuriyet Lozan ruhu ile kurulmuştur.
Misak'i Milli esastır, şimdi ona saldırıyorlar.
Sonuçta hepsinin üstesinden geleceğiz.
Herkes hesabını verecek.
Biz bunlar gibi masal okuyan değiliz.
Eğer bunları devletin başına getirerek huzur, refah gelecek sanıyorsanız, bunu sananların alnını karışlarım.
Halk ve Eşitlik Partisinin ilkesi, ana koşulu ekonomik bağımsızlıktır.''
Pamukoğlu, bir gazetecinin ''Efes ve Denizkurdu tatbikatlarının iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Ben askerlerin yaptığı işler ve kararlarla hiç ilgilemiyorum.
Tamamen siperlerde, mevzilere girmiş, susmuş. Bana göre kendi hukukunu bile arayamıyor.
Efes tatbikatı her sene yapılır ve Yunanistan'a karşıdır. Ben bu tip tatbikatlara bile karşıyım. Yunanistan ne ki? Yunanistan'a gövde gösterisi yapmaya ihtiyacımız yok bizim.
Zaten bu tür tatbikatları ben kaldıracaktım, lüzumsuz para diye. Yunanistan bizim muhatabımız değil. Gücü, nüfusu ve gençliği ne? Bizimle aşık atamaz'' ifadelerini kullanarak şimdilik sonlandırdığı düşüncelerini, cennet vatan ülkemiz ve aziz Türk milletimizin huzurlu ve güvenli geleceği adına aynen onaylıyoruz diyor, saygılar sunuyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.