SON DAKİKA
Hava Durumu

KADIN DANSÖZ MÜ, ERKEK DANSÖZ MÜ?

Yazının Giriş Tarihi: 17.11.2022 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 00:00
15 Kasım'da gündeme düşen ve Fatsa Ak Parti Kadın Kolları tarafından organize edildiği iddiasıyla servis edilen "Erkek Dönsözlü Eğlence"nin asılsız olduğu bir gün sonrasında ortaya çıktı. 
Esasen ne erkek dansöz ne eğlence yalan değildi.
Yalan olan kısmı eğlenceyi organize edenlerin Ak Parti Fatsa Kadınlarının olmaması idi.
Öyleyse bu etkinlik nasıl oldu da siyasi bir arenaya çekildi?
Seçim sürecine girildiğinde bu sorunun cevabı basitten de öte çok çok basit. Kıt akıllının dahi verebileceği bir cevap ama işin orasında değilim. Zira herkesin malumu.
İddiaya göre bir firmanın Fatsa Temsilciliği tarafından düzenlenen ve tamamen siyasetten ari bir eğleye katılan ve görüntüleri kaydedip "Hep kadın dansöz olmayacak ya" ifadesiyle medyasından paylaşan kişi, Ak Parti Korgan Kadın Kolları Başkanı.
Hal böyle olunca "Kör bir göz isterken, Allah iki göz vermiş" misali tu yapışsın denmiş ve erkek dansöz Ak Parti Kadın Kollarına yamanmış.
Burası işin bir boyutu ve inanların tercihi denilip geçilebilir. Zira kimi kadın dansözden, kimileri de erkek dansözden haz duyabilir. Malum; zevkler ve renler tartışılmaz diye bir söz vardır gündelik hayatta sıklıkla kullandığımız.
İşin vahim olan tarafı, toplumun ve Ak Partili seçmenin ekseriyetle mütedeyyin olarak tarif edilen tavrına aykırı bir paylaşım olmasında. Anlaşılan o ki Ak Parti Korgan Kadın Kolları Başkanı mesuliyetinin kapsamını İçselleştirilememiş.
Seçmenin sevabı günahından fazla olarak gördüğü ve her seçimde zafere taşıdığı (ki bunun temelinde yüklediği; milli ve manevi misyon çok etkilidir) partiye yakışmayan bir durum hasıl olmuştur.
Yapılması gereken ise çok basittir. Ya istifasını istemek ya da görevden almaktır.
Ergenlik sorunlarını aşamamışlar ile yola devam, mümkün görünmemektir.
"Bu ne perhiz, bu ne lahana türşusu" ithamına muhatap olmamak için olması gereken budur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.