SON DAKİKA
Hava Durumu

HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2023 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 00:00
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta biri yerli yedi film vizyona girecek.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri nedeniyle kısa süre vizyonda kalan Mahsun Kırmızıgül'ün "Prestij Meselesi" adlı filmi ikinci kez izleyici karşısına çıkacak.

Ben Affleck, Alice Braga ve JD Pardo'nun başrollerinde yer aldığı "Hypnotic: Zihin Avı" aksiyon ve gerilim meraklılarının dikkatini çekmeye aday.

Robert De Niro, Kim Cattrall ve Leslie Bibb'in rol aldığı "Eyvah Babam", iki farklı ailenin bir araya gelmesiyle yaşanan komik olaylar etrafında dönüyor.

"Dali Diyarı", büyük sergisine hazırlanan ünlü ressam Savador Dali ve ona yardım eden genç asistanının hikayesini konu ediyor.

"Tori ve Lokita", Afrika'dan seyahate çıkan küçük bir çocuk ve genç bir kızın hikayesini odağına alıyor.

Rob Savage'nin yönettiği; Chris Messina, Sophie Thatcher ve David Dastmalchian'ın oynadığı "The Boogeyman", korku ve gerilim tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.

Animasyon film "Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş", Miles Morales, Gwen Stacy ve çoklu evrenden Spider-Man'lerin oluşturduğu yeni bir ekibin, daha önce karşılaşmadıkları mertebede bir güce sahip olan bir kötüye karşı mücadelesini anlatıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.