SON DAKİKA
Hava Durumu

BAKANLIKTAN FATSA OSB’YE 30 MİLYON LİRA ÖDENEK

Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’den Ordu’ya bir müjde daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
BAKANLIKTAN FATSA OSB’YE 30 MİLYON LİRA ÖDENEK

Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ordu Organize Sanayi Bölgesi'ne 20 milyon TL, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ne ise 30 milyon TL olmak üzere toplam 50 milyon TL ödenek sağlandığını paylaştı. 

Milletvekili Özer’den bölgedeki sanayi tesislerinin modernizasyonunu ve altyapı iyileştirmelerini destekleyerek, yerel ekonominin canlanmasına katkı sağlayacak müjdeli haber geldi. Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Ordu ve Fatsa'nın sanayi altyapısını güçlendirmek amacıyla Ordu Organize Sanayi Bölgesi'ne 20 milyon TL ve Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ne ise 30 milyon TL olmak üzere toplam 50 milyon TL ödenek sağlandığını duyurdu. 

“ORDU’MUZA HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer X hesabından yaptığı paylaşımda, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi için 20 Milyon, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi için 30 Milyon olmak üzere toplam 50 Milyon ödenek tahsis edildi. Her iki sanayi bölgemize ve Ordu’muza hayırlı olsun. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fatih Kacır’a Ordulu hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.