SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN KİBAR : “ÜNYE VE FATSA İKİ KARDEŞ İLÇEDİR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart’ta yeniden Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 20:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
BAŞKAN KİBAR : “ÜNYE VE FATSA İKİ KARDEŞ İLÇEDİR”

Ziyaretle ilgili Başkan Kibar; “Ünye ve Fatsa, Karadeniz'in incisi olarak adlandırılan iki kardeş ilçedir. İnsanlarıyla, doğasıyla, kültürüyle, misafirperverlikleriyle ve samimiyetleriyle bir bütündür.” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerin ardından Fatsa’da hizmet seferberliğine devam eden Başkan İbrahim Etem Kibar ziyaretlerine de devam ediyor. Başkan Kibar bu defa komşu ilçe Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

“ÜNYE VE FATSA BİR BÜTÜNDÜR”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ünye ve Fatsa, Karadeniz'in incisi olarak adlandırılan iki kardeş ilçedir. İnsanlarıyla, doğasıyla, kültürüyle, misafirperverlikleriyle ve samimiyetleriyle bir bütündür. Güzel Ünye'mize selamlarımızı iletiyor, misafirperverliklerinden dolayı kıymetli başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.