SON DAKİKA
Hava Durumu

COŞKUN: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun ilçede pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Coşkun ziyaretle ilgili; “İlçemizde var gücümüzle çalışacak, ekonomimizi daha ileriye taşıyarak hak ettiğimiz değere kavuşacağız.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
COŞKUN: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerinde Gürgentepe Belediye Başkanı seçilen Cemil Coşkun çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Coşkun bu defa Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak onların istek ve taleplerini dinledi.

“PAZARCI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİK”

Başkan Coşkun ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Bizde Perşembe demek; köylerden ilçemize gelmek, alışveriş yapmak, gezip görmek  köy işlerine bir gün mola vermek demek. Esnafımızın, pazarcılarımızın ve vatandaşlarımızın keyifli bir gün geçirmesi demek. Bizler de bu keyifli günde sokağa çıkıp vatandaşımıza eşlik ettik. Esnaflarımızı ve pazar yerlerimizi gezdik, sohbet edip sorunlarını dinledik. İlçemizde her günün perşembe tadında keyifli geçmesi için var gücümüzle çalışacak, ekonomimizi daha ileriye taşıyarak hak ettiğimiz değere kavuşacağız.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.