SON DAKİKA
Hava Durumu

"FATSA ÇİÇEK GİBİ OLACAK"

Fatsa Belediyesi ile Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) arasında Fatsa Çiçekleniyor Sera Projesinin protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
"FATSA ÇİÇEK GİBİ OLACAK"

Konuyla ilgili Başkan Kibar; “Bu projenin istihdama da katkısı büyük olacak. İstihdamın gelişmesi ve kırsal alanlarda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması için çiftçilerimize ve işletmelerimize destek olacak, eğitimler ve danışmanlık hizmetleri sağlayacağız. Böylece, bölgedeki ekonomik canlılığı ve istihdamı artırarak, toplumumuzun refah seviyesini yükselteceğiz.” dedi.

Başkan Kibar imzalanan protokolle ilgili yaptığı paylaşımda: “Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanımız Hakan Gültekin ile birlikte Fatsa Çiçekleniyor Sera Projesinin protokolünü imzaladık. Fatsa'mızın yeşil dokusunu güçlendirmek ve çevremizi daha yaşanabilir hale getirmek adına önemli bir adım daha attık.” dedi.

“BİNLERCE BİTKİ ÜRETME KAPAZİTESİNE SAHİP OLACAĞIZ”

Başkan Kibar projeyle binlerce bitki üretme kapasitesine sahip olacaklarını kaydederek; “Daha sağlıklı ve dayanıklı bitkileri sizlere sunacak, üretimi tamamıyla belediyemize ait olacak olan bitkilerin uyum süreçlerinde yaşanan zorlukları minimize edeceğiz. Bu sayede belediyemizin ekonomisine de önemli derecede katkıda bulunacağız. Ayrıca, bu projenin istihdama da katkısı büyük olacak. İstihdamın gelişmesi ve kırsal alanlarda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması için çiftçilerimize ve işletmelerimize destek olacak, eğitimler ve danışmanlık hizmetleri sağlayacağız. Böylece, bölgedeki ekonomik canlılığı ve istihdamı artırarak, toplumumuzun refah seviyesini yükselteceğiz.” diye konuştu.

“SOSYAL HAYATIMIZDA RENKLENECEK”

Fatsa Çiçekleniyor projesiyle birlikte, sadece yeşil alanların değil, sosyal hayatında renkleneceğini ifade eden Başkan Kibar: “Daha fazla peyzaj seçeneği ve yeşil alanın artmasıyla birlikte, parklarımızı ziyaret edenlerin sayısını artırarak, sosyal etkileşimi ve dayanışmayı güçlendireceğiz. Hep birlikte, geleceğimizi daha fazla yeşerteceğiz. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.