SON DAKİKA
Hava Durumu

FATSA’DA BELEDİYE VARSA ENGEL YOK!

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Engelsiz Kafe yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
FATSA’DA BELEDİYE VARSA ENGEL YOK!

Kafe’nin bu haftaki konukları ise Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi bireyleri oldu. Düzenlenen etkinliğe Başkan İbrahim Etem Kibar’da katıldı.

Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi bireyleri düzenlenen etkinlikte Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’ın katılımında “Çiçek Abbas” isimli mini skeç gösteri yaptılar. Yine bugün doğum günleri olan Kübra Kebenç, Sıla Özkan ve Gözde Teke için Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ile birlikte doğum günü pastası üflediler.

“ENGELLERİ ORTADAN KADIRIYORUZ”

Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürü Fatma Güloğlu Engelsiz Kafe’nin açıldığı günden bu yana çok çeşitli rehabilitasyon merkezlerinden misafirleri ağırladığını belirterek, “Bugün de Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezimiz misafirimiz oldu. Kendilerine buraya geldikleri ve bizleri onurlandırdıkları için çok çok teşekkür ediyoruz. Fatsa Engelsiz Kafemizde birbirinden güzel etkinlikler yapılıyor. Bugün de engelli bireyler bizimle bir skeç paylaşımı yaptılar. Misafirlerimizi ağırlamaktan gerçekten çok mutlu olduk.” dedi.

“ENGELSİZ KAFE’YE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Fatsa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Kafe’ye ilginin her geçen gün arttığını kaydeden Güloğlu, “Engelsiz Kafemiz şuana kadar gerçekten her hafta, her gün özellikle Perşembe ve Cuma günleri dolu dolu etkinlikler ile zamanı dolduruyor. Hakikaten ilginin büyük olduğunu düşünüyorum çünkü gerek Karadeniz Bölgesi'nde gerekse Ordu ili genelinde ilçeler içerisinde hem mekan konum hem de içerisindeki güzelliklerle gerçekten çok güzel yapılmış bir hizmet olarak düşünülüyor ve kulaktan kulağa engelsiz kafemizde yapılan paylaşımlar hakikaten hem özel kardeşlerimiz arasında hem de diğer vatandaşlarımız arasında ilgi uyandırdığını düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.