SON DAKİKA
Hava Durumu

KAN BAĞIŞI YAPANA 10 ADET FiDAN HEDiYE

Türk Kızılay Derneği Fatsa Şubesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile STK, siyasi parti, kurum ve kuruluşların katılımı ile 27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Hükümet Konağı önünde kan alım etkinliği düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
KAN BAĞIŞI YAPANA  10 ADET FiDAN HEDiYE

Etkinlikte kan bağışında bulunan vatandaşlara 10 adet meyve fidanı ile yemek ikramında da bulunulacak.

Konuyla ilgili Türk Kızılay Derneği Fatsa Şube Başkanı Adil Keskin yaptığı açıklamada: “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği, ilçemizde faaliyet gösteren STK, siyasi parti, kurum ve kuruluşların katılımı ile 27-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Fatsa Hükümet Konağı önünde kan alımı etkinliği planlanmaktadır.” dedi. 
BAĞIŞÇILARA 10 ADET FİDAN HEDİYE
Keskin, bağışçılara “1 Kan 10 Fidan” sloganı ile 10 fidan hediye edileceğini ifade ederek: “Düzenleyecek olduğumuz etkinliğimizde, kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza 10 adet meyve fidanı hediye edilecek, kan verenlere ayrıca çorba ve dürüm döner ikramlarımız olacaktır. Bu kapsamda, çevrenizin bilgilendirilmesi ve kan verme duyarlılığı konusunda duyuruların yapılmasını bilhassa rica ediyorum. 27 Mayıs Pazartesi Saat 11:00’de şehir protokolümüzün katılımı ile planlamış olduğumuz açılışımıza teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.“ açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.