SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDU’DA PATPAT HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ!

Ordu’nun Ünye ve Çaybaşı ilçelerinde geçtiğimiz yıl 3 patpat çalınmış, hırsızların yakalanması için arama çalışma başlatılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
ORDU’DA PATPAT HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ!

Yapılan arama çalışması sonunda hırsızlar çaldıkları patpatla birlikte yalanarak tutuklandı. Araçlar ise sahiplerine teslim edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, 05 Nisan – 11 Kasım 2023 tarihleri arasında Ünye ilçesi Çatak ve Aydıntepe Mahalleleri ile Çaybaşı ilçesi Çınar Mahallesinde (Polis Bölgesi) faili meçhul üç adet tarım aracı ve aletleri (pat-pat) hırsızlığı meydana geldi. Olayların aydınlatılması amacıyla, Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde  Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma (JASAT), Jandarma Asayiş Timleri ve Çaybaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı araştırmalar yapıldı. Bu araştırmalar sonucunda, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin A.C.S. (27), Y.S. (26) ve S.Y. (33) olduğu tespit edildi.

“ŞÜPHELİLER ÇALDIKLARI PATPATLARLA YAKALANDI”

Şüpheliler, çaldıkları tarım araçları (pat-pat) ile birlikte yakalandı ve hırsızlığa konu malzemeler sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak adli makamlara sevk edilen üç şüpheliden ikisi tutuklanarak Ünye M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilirken, bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.