SON DAKİKA
Hava Durumu

“ŞEHRİMİZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçemizi ziyaret eden Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindeki heyete eşlik ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
“ŞEHRİMİZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Kibar ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda: “Her zaman olduğu gibi sizlerin yanında olmaya, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindeki heyet ilçemizde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşlarım yoğun ilgi gösterdiği heyet seçimlerde Başkan Kibar ve Güler’e destek sözü aldı.

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YANINIZDA OLACAĞIZ”

Yeni Kumru Caddesi’nde yapılan ziyaretle ilgili Başkan Kibar paylaşımda: “Önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız, TBMM Millî Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanımız Selman Altaş ile birlikte vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza selam verdik, hal hatır sorduk. Her zaman olduğu gibi sizlerin yanında olmaya, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.