SON DAKİKA
Hava Durumu

KİRAZ GÖREVİ KORGAN’A DEVRETTİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Korgan Belediye Başkanı seçilen Sait Korgan görevi Tuncay Kiraz’dan devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
KİRAZ GÖREVİ KORGAN’A DEVRETTİ

Devir teslim töreninde 10 yıllık hizmetlerini sıralayan Kiraz; “10 yıllık görevimiz esnasında ilçemize hizmet noktasında gece gündüz demeden çok yoğun bir çaba gösterdik. 10 yılda girilmedik mahalle bırakmadık. Gerek hükümet yatırımlarının ilçemize kazandırılmasında, gerekse yerel yönetim olarak projelerimizi hayata geçirerek halkımıza hizmet sunma konusunda belediye başkanı olarak Meclis üyelerimiz, ekibimiz ve belediyemiz çalışanları ile beraber büyük mücadele içerisinde olduk.” dedi.

Kiraz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Şeyh Edebali 'nin dediği gibi; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile ilçemize tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık. Ben varsam davam vardır. İstediğimi alamadığımda; hırs yapıp ve menfaatine göre yaşayanlardan değiliz. Ne yaptıysak Korgan kazansın diye yaptık. Kendi menfaatleri için kimlerin kimlerle yan yana geldiğinide görüyoruz.” diye konuştu.

“10 YILLIK GÖREVİMİZİN SONUNA GELDİK”

Büyükşehir yasası ile kapanan 4 belde 1 ilçe için Kurucu Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Kiraz: “Korgan ilçemize Sizlerin teveccühü ile 10 yıldır yapmakta olduğum belediye başkanlığı görevim 31 Mart 2024  yerel seçimleri ile sona ermiş bulunmaktadır. Cumhur ittifakına gönül vermiş kıymetli büyüklerim, dostlarım ve kardeşlerim; 10 yıllık görevimiz esnasında ilçemize hizmet noktasında gece gündüz demeden çok yoğun bir çaba gösterdik. 10 yılda girilmedik mahalle bırakmadık. Gerek hükümet yatırımlarının ilçemize kazandırılmasında, gerekse yerel yönetim olarak projelerimizi hayata geçirerek halkımıza hizmet sunma konusunda belediye başkanı olarak Meclis üyelerimiz, ekibimiz ve belediyemiz çalışanları ile beraber büyük mücadele içerisinde olduk. Çok şükür bugün Korgan ilçemizde birçok hizmeti gelmesine yapılmasına vesile olduk.” şeklinde konuştu.

“OY VEREN, VERMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR”

Kiraz sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Gerek belediye başkanlığımız döneminde, gerekse seçim sürecinde bizden ilgi ve desteklerini esirgemeyen çok kıymeli İlçe Başkanımıza Teşkilatımıza ve değerli Korgan halkımıza,
31 Mart yerel seçimlerinde oy veren, vermeyen tüm Korganlı  hemşehrilerimize, seviyeli bir seçim geçirmemize katkılarındna dolayı tüm siyasi partilerimiz ve adaylarına, İlçemize hizmet noktasında bizlerle birlikte çalışan değerli belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza sivil Toplum örğütlerimizin değerli başkanlarına ilçemize hizmet noktasında birlikte çalıştığımız Bakan, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize Genel müdürlerimize kıymetli bürokratlarımıza resmi daire müdür, işçi ve memur arkadaşlarımıza,
beraber çalışmaktan büyük onur duyduğumuz ve hakları için her zaman mücadele ettiğim, belediyemiz işçi ve memur ve tüm personelimize şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasına yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.