SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU-GÖLKÖY YOLUNU EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Gölköy Güzelyurt Deneği tarafından düzenlenen programda Ordu- Gölköy yolunun en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU-GÖLKÖY YOLUNU EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ”

Şanlıtürk ayrıca Gölköy-Aybastı yolunun sıcak asfalt konforuyla buluşturacaklarını kaydetti. 

31 Mart yerel seçimlerinin son virajında adaylar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik ve beraberindeki heyet Gölköy Güzelyurt Derneği’nin düzenlemiş olduğu programda Gölköylülerle buluştu.  

“GÖLKÖY’ÜN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk programda yaptığı konuşmada Gölköy’ün sorunlarını iyi bildiklerini ifade ederek: “İnşallah Ordu-Gölköy yolunu en kısa sürede bitireceğiz. Bunun yanında Gölköy-Aybastı yolunuda sıcak asfaltla buluşturacağız. Gölköy’de ne kadar eksik hizmet varsa bunların hepsini yine biz yaparız.” diye konuştu. 

“GÜLER VE ULUDAĞ’A DESTEK İSTEDİ”

Şanlıtürk konuşmasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Hilmi Güler ile Gölköy Belediye Başkan Adayı Fikri Uludağ’a 31 Mart’ta destek isteyerek: “Bu seçim bizim için önemli. Mecliste Ordu’nun birçok sorununu dile getiriyoruz. Bu hizmetlerin devamı için Gölköylüler 31 Mart’ta bizlere çok büyük destek verecek inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.