SON DAKİKA
Hava Durumu

“ORDU YOL PROJELERİ 2027’YE KALDI”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun TBMM’de Ordu’da devam eden yol yapım çalışmaları ile ilgili verdiği soru önergesine ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
“ORDU YOL PROJELERİ 2027’YE KALDI”

Torun Resmi Gazete’de yayınlanan 2024 yılı yatırım programına göre Ordu’da devam eden bütün yol yapım projelerinin bitiş tarihinin 2027 yılına kaldığını söyledi. 

Torun yaptığı yazılı açıklamada: “2 ay önce Ordu’da devam eden yol yapım çalışmalarının akıbetine ilişkin bir soru önergesi vererek inşaat halindeki yolların hangi tarihte tamamlanacağını sormuştuk. 10 gün önce cevap veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu hiçbir soruya net cevap vermemiş, popüler tabir ile topu taca atmıştı. 2 gün önce yayınlanan Cumhurbaşkanı kararının ardından Bakanın neden hiçbir soruya cevap veremediğini, anlamış bulunuyoruz.” dedi. 

“TUZ KOKTU, SÖZ BİTTİ”

Resmi Gazetede yayınlanan 2024 yılı yatırım programına göre Ordu’da devam eden bütün yol yapım projelerinin bitiş yılının 2027 yılına kaldığı kaydeden Torun: “Ordu Çevre Yolu, Ünye Çevre Yolu, Mesudiye-Gölköy, Fatsa-Aybastı, Ulubey-Kabadüz – Çambaşı, İslamdağ-Korgan, Kumru-Korgan, Terme-Fatsa yol projeleri kısmetse 2027 tarihinde bitecekmiş! Bu önemli ulaşım projelerini bitirmek için kaynağa ve kaynakların doğru kullanımına ihtiyaç var. Ünye Çevre Yoluna 2024 yılında ayrılan bütçe 10 Bin lira. Bir diğer deyişle 1 aylık açlık maaşı! Tuz koktu, söz bitti sevgili hemşerilerim. Kamu bütçesi saraylıların değil halkındır!“ açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.