SON DAKİKA
Hava Durumu

ORDULU SANATÇI BELEDİYEYE TALİP

Ordulu sanatçı Sami Aksu uzun süredir ikamet ettiği Tekirdağ'ın Saray İlçesi Belediyesine Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

Fatsa ilçesinden olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Aksu yaptığı paylaşımda; ”Yaklaşık 30 yıldır Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşıyorum ve ikamet ediyorum. Burada doğmamama rağmen sanki burada doğmuş ve büyümüşçesine Gencinden Yaşlısına çok Dostum ve Arkadaşım oldu çok şükür. Elimden geldiğince onların acı ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştım. Rabbimizin bana bahşettiği ömrümü burada tamamlayıp burada Defnedilmek arzum ve vasiyetim” dedi. 

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE YAPACAĞIM”

Aksu niçin aday olduğuyla ilgili; “Saray’ımıza duyduğum sevgi yıllar boyu artarak sevdaya dönüştü. Saray’ımızın Örnek bir ilçe olması en büyük dileğim ve idealim. Bunun için Saray’ımıza hizmet edebilmek amacı ile 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adayı olma kararı aldım. Bu kararımı İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş ve İlçe Başkanımız Sayın Ertan İnanç ile paylaştım. Yoğun Meclis çalışmalarından dolayı görüşme fırsatı bulamadığım Ak Parti Milletvekillerimiz Sayın Mestan Özcan, Sayın Gökhan Diktaş ve Sayın Çiğdem Koncagül’e Aday Adaylığımı arz edip değerlendirmelerine sunacağım. Siz çok kıymetli arkadaşlarımın aynı ilçede birlikte  yaşamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğum Saray sevdamı bilen, duyan değerli Saraylı büyük ve küçüklerimin dualarını beklerim.” açıklamasında bulundu.

Haber: Müjdat Hülür

Oluşturulma Tarihi: 8 Kasım 2023, Çarşamba 17:36
Güncellenme Tarihi: 8 Kasım 2023, Çarşamba 17:36
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.