SON DAKİKA
Hava Durumu

BU KAHVENİN HATIRI 52 YIL

Ordu Valiliği himayesinde Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) bu yıl 12’ncisi düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri, bugün itibariyle İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında başladı. Ordu’nun 19 ilçesinin yemeklerinden, hizmetlerine kadar A’dan Z’ye İstanbul’a taşındığı Ordu Tanıtım Günlerinde, Fatsa Belediyesi’de yerini aldı. 
Fındıklı Fatsa Kahvesi ile etkinlik alanına gelen vatandaşlara farklı bir lezzet sunan Fatsa Belediyesi, ‘Bizim kahvemizin 52 yıl hatırı var’ diyerek herkesi Ordu Tanıtım Günlerine davet ettiler. 
Fatsa Ziraat Odası, Kadın Kooperatifleri gibi birden çok kurumunda Fatsa adına etkinlik alanında olduğu Ordu Tanıtım Günlerinde, Fatsa’nın lezzetleri, hatıraları ve özlenen hemşeri sohbetleri ile İstanbul’da yaşayan Orduluları cezbediyor. 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İstanbul Yenikapı etkinlik alanında Fatsa Belediyesi olarak yerimizi aldık. 12. Ordu Tanıtım Günlerine Fatsa'dan sizler için memleket havası getirdik. Tüm hemşehrilerimizi Fındıklı Fatsa Kahvemizi içmeye bekliyoruz. Çünkü "Bizim Kahvemizin 52 Yıl Hatrı Var."diyerek herkesi davet etti.

Haber Merkezi

Oluşturulma Tarihi: 16 Kasım 2023, Perşembe 14:27
Güncellenme Tarihi: 16 Kasım 2023, Perşembe 14:27
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.