SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖĞRENCİLERİN KURTARILMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Ordu Mehmet Fuat Köprülü Kız Öğrenci Yurdu’nda yaşanan asansör arızası ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından olay anının güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Öğrenciler teknik ekibin asansör kapısını açmasının ardından kurtarıldı. 

Konuyla ilgili Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “Ordu Mehmet Fuat Köprülü Kız Öğrenci Yurdumuzda asansör arızası olmuş, arıza sonrası asansörde kalan öğrenciler yetkili servisin asansör kapısını açması sonrası, bir sıkıntı yaşamadan güvenle asansörden çıkmışlardır. Arızanın detayı ekte güvenlik kamerası görüntülerinde  sunulmuştur.” denildi. 

ASANSÖR OTOMATİK DEVRE DIŞI KALDI

Asansöre 5. katta iki öğrencinin binip zemin katta indiği ifade edilerek: “5. Katta iki öğrenci asansöre binip zemin katta asansörden çıkmış, zemin kara gelen asansöre 8-10 arası öğrenci binmiş, asansör -1’e çağrılmış fakat arıza yapıp 0 ile -1 arasında arasında kalan asansör otomatik olarak devre dışı kalmıştır.
Arada kalan asansörün kapıları yetkili servis tarafından açılmış olup öğrenciler asansöre bindikleri zemin katta asansörden sorunsuz bir şekilde çıkarılmıştır. Asansör 15 kişi kapasiteli olup 12.09.2024 tarihine kadar yetkili firma tarafından onaylanmış mavi etiketlidir.“ açıklamasında bulunuldu.

Oluşturulma Tarihi: 17 Ocak 2024, Çarşamba 12:59
Güncellenme Tarihi: 17 Ocak 2024, Çarşamba 12:59
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.