SON DAKİKA
Hava Durumu

CUMHURİYETİMİZİN ÖYKÜSÜ KISA FİLMLE ANLATILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzyılını kutlamamıza sayılı günler kala İçişleri Bakanlığı tarafından kısa film hazırlandı. Cumhuriyetimizin öyküsünü anlatan kısa film kısa sürede büyük beğeni topladı. 
Sosyal medya hesaplarından hazırlanan kısa filmi paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada; “’İlelebet Payidar Kalacak’ Cumhuriyet'imizin 100. yılına sayılı günler kaldı. Bizim #Cumhuriyet'imiz, galip olduklarını sananların, mağlup olarak ve Ay Yıldızlı bayrağımıza selam durarak ''Geldikleri gibi gittikleri'' şanlı bir destanın en güzel satırıdır. Bedeli Sakarya'da, bedeli Dumlupınar'da, Afyon ovalarında, bedeli Çanakkale'de ödenen büyük bir emanet...
İşte Türkiye Yüzyılı vizyonu, bu kutlu emaneti en üst seviyelere çıkarma gayretinin, idealinin özüdür. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, Milli Mücadele'nin en ateşten günlerinde ve Cumhuriyet'imizin ilânında Meclis'imizde görev yapan vekillerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. Hazırladığımız bu kısa film Cumhuriyet ülküsünü çok güzel bir dille anlatıyor. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Haber Merkezi

Oluşturulma Tarihi: 26 Ekim 2023, Perşembe 16:12
Güncellenme Tarihi: 26 Ekim 2023, Perşembe 16:12
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.