SON DAKİKA
Hava Durumu

MUZ GEMİSİNDE, KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı tarafından yurdun dört bir köşesinde gerçekleştirilen operasyonlarla her gün bir suç örgütü çökertiliyor.

Mersin Limanında gerçekleştirilen ve 610 kg uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Aliş Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Mersin Uluslararası Limanında yapılan aramada yasal yükü Muz olan konteynerde 310 kg kokain ele geçirildiğini açıklayan Bakan Yerlikaya, “Ekvador’dan gelecek olan muz kolilerinin içerisine kokain maddesinin yerleştirildiği istihbaratı alan Narkotik güçlerimiz, konteynerin uluslararası rotasını takip etti. Uyuşturucu madde Mersin Limanına geldiğinde NARKOGÜÇ operasyonu başlatıldı. Muz yükünü alacak firmanın sahibinin de aralarında olduğu 3 süpheli şahıs yakalandı” dedi.

Operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik edene İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gözlerinden öptüğünü belirterek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadesini kullandı ve ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonların artarak devam edeceği vurgusu yaptı.

Haber;İslam DURAN

Oluşturulma Tarihi: 27 Ekim 2023, Cuma 13:57
Güncellenme Tarihi: 27 Ekim 2023, Cuma 13:57
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.